Jóban-Rosszban

Minden ami Jóban-Rosszban!

Száraz Dénes: (Tamás atya)1979. március 11-én született Érsekújváron, Szlovákiában. Tizenhárom éves kora óta színész akart lenni. Gimnáziumba járt, s ott mindig indult prózamondó versenyen. Tizennyolc évesen költözött át Budapestre és itt is érettségizett. Főiskolai felvételije másodjára sikerült, 20 évesen került be a Színészképző főiskolára. Előtte két évet tanult a Nemzeti Akadémián, de tanulmányait itt nem fejezte be. 2003-ban diplomázott. Két évig szabad úszóként dolgozott, többek között a Thália színházban, József Attila színházban, megfordult a Vidám színpadon, Debrecenben, és Székesfehérváron.Egy sörmárka reklámarcaként vált sokaknak ismertté.

Játszott a Thália színházban az Alföldi Róbert rendezte Shopping and Fuckingban, ami még most is megy, immáron 5 éve. Csehov – Platonov: Vojnyicev, Shakespeare: Sok hűhó semmiért, Claudio, Moliere: Úrhatnám polgár – Covielle, Vörösmarty: Csongor és Tünde-Csongort játszotta. Aztán jött Turgenyev: Egy hónap falun, ahol Beljajev volt, aztán Szép Ernőtől a Vőlegény, ahol Rudit alakította és sorolhatnánk még. A Jóban Rosszban című sorozatban pedig egy pap szerepét játsza.

Érdekességek:

  • Szeret mozogni és szereti a sportműsorokat nézni is. Teljesen amatőr szinten űzi a triatlon-t, tehát úszik, kerékpározik és fut.
  • Van egy német vizslája.
  • Kedvenc étele a szusi és kedvenc fagyija az erdeigyümölcsösjoghurt.
  • A Soproni sör reklámja által vált híressé.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 25
Heti: 96
Havi: 139
Össz.: 277 107

Látogatottság növelés
Oldal: Száraz Dénes - Tamás atya
Jóban-Rosszban - © 2008 - 2021 - jobanesrosszban.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »