Jóban-Rosszban

Minden ami Jóban-Rosszban!

Juhász Adrienn: Zimányi Elvira 

Adrienn 1978. március 11.-én született Miskolcon. Szülei szerint már kiskorában is színésznő szeretett volna lenni, és ez máig sem változott. 1993-1997 között a miskolci Zrínyi Ilona Gimnázium ének-zene tagozatára járt, majd az érettségi elvégzése után a Miskolci Nemzeti Színházban bontogatta a szárnyait, majd 2002-2003-tól a Nemzeti Kamaraszínházba került.

2005 nyarán került a Jóban rosszban válogatására, és kapta meg Elvira nővér szerepét, akinek a karakterét azóta is ő alakítja. Legújabb színházi munkája Ditzendy Attila: Utolsó dobás - Theatroll című darabjának női főszerepe a budapesti Tér Színházban.

Van egy bátyja, aki a Péter nevet viseli, édesanyja hittantanár, édesapja pedig zeneszerző és zenész. Nagyon szereti az állatokat is, van egy cicája, de korábban volt egy német juhásza, és egy perzsa macskája is.

Kedvenc színészei Nicolas Cage, Hugh Laurie, Dustin Hoffman, Gérard Depardieu, Anthony Hopkins, Jack Nicholson, John Malkovich, Csányi Sándor, és Mácsai Pál, míg az színésznők közül Michelle Pfeipfer, Jodie Foster, Meryl Streep, Drew Barrymore, Halle Berry, Schubert Éva, és Udvaros Dorottya tartoznak a favoritjai közé.

Kedvenc filmjei közé tartozik a Ponyvaregény, Trainspotting, Harcosok Klubja, Macskajaj, Abigél, és az Indul a bakterház is.

Kedveli a zenét, e téren a  Guns 'n Roses, Queen, és Madonna áll hozzá a legközelebb. Ételek közül a pizza és a húsleves a kedvence, italok terén az ásványvzet és a limonádét szereti.

Ha már az imént a zenéről írtam vele kapcsolatosan, tudni kell, hogy rajongói találkozókon néha énekel is, sőt, a honlapján már fellelhető az első saját száma, "Álmomban" címmel, ami megtekinthető a YouTube-n is, egy szép, tájképes dalszöveg-leírással megspékelve.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 25
Heti: 104
Havi: 147
Össz.: 277 115

Látogatottság növelés
Oldal: Juhász Adrienn - Zimányi Elvira
Jóban-Rosszban - © 2008 - 2021 - jobanesrosszban.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »