Jóban-Rosszban

Minden ami Jóban-Rosszban!

Kembe Sorel Arthur: Dr. Kálem József 

Kembe Sorel-Arthur 1975. november 5-én született Budapesten. Édesanyja magyar , édesapja kongói származású. Születése után a család kiutazott édesapja hazájába , Kongóba. Három évig éltek ott. Az ottani környezet hatására először franciául tanult meg. Amikor hazajöttek egy Békés megye óvodában tanult meg rendesen magyarul beszélni. Gyermekkorában sokszor került konfliktusokba a bőrszíne miatt. Általános iskolás korában a szülei beíratták vívni , hogy ott vezesse le a feszültségeit. Az általános után mechatronikai szakközépbe készült - robottechnikusnak készült - , de kiderült , hogy színtévesztő , ezért másik iskolába kellett jelentkeznie. Így került a  Szabó Lőrinc Gimnázium sporttagozatos osztályába. 1987-ben egy időre Párizsba költözött édesanyjával és csak 1990-ben tértek vissza Magyarországra.

1992-ben , 17 évesen kezdett el modellkedni. Náray Tamással sokat dolgozott együtt. Főleg divatbemutatókon , reklámfilmekben szerepelt. Később abbahagyta és táncolni kezdett. 1996-ban Seres Attila táncegyüttesének  tagja lett. 1997-ben táncolt a Madách Színház Macskák című musicaljének olaszországi turnéján is. Egyszer Détár Enikő is felkérte , hogy táncoljon az egyik fellépésén. Táncos karrierjének egy kardvívás során szerzett térdsérülés és egy táncos baleset vetett véget.

1997-ben elvégezte a Budapesti Államigazgatási Főiskolát. Később a diplomáját Pécsett szerezte meg művelődésszervező szakon. A másoddiplomáját európai kulturális  menedzser szakon Nizzában , a Sophia Antipolis Egyetemen szerezte meg.

2004-ben megalapította a kongói vívószövetséget és így részt vehetett az athéni olimpián.

Az olimpia idején Vujity Tvrtko csinált egy összeállítást a Naplóban Athénról. Ezt látta Tordy Géza , aki éppen egy ilyen karakterű embert keresett az Egy csepp méz című előadásához. Ezt követte az Őrült nők ketrece című előadás.

Televíziós karrierje az Echo TV-ben indult. Az Artd'Echo című műsor szerkesztő-riportere  , illetve a Nézőtér című kulturális ajánló és a Világjáró Magazin műsorvezetője volt. Ezt követte a viasat3 reggeli főzőműsora , a 8 perc a konyhában. 2008 szeptemberében került a Duna TV-hez. Ő a műsorvezetője a Divathétnek , a Kikötőnek , a Világkikötőnek. Est Neked című műsorában világsztárokkal is beszélgethetett.

A Radio Caféban Africafé címmel műsort vezetett.

Van egy videoklipes cége , a Crash Film Produkció. Számtalan hazai sztárnak készítettek már klipet. Egyik első munkájuk a Hooligans Meleg vonat című számához készült klip volt.

2010 augusztusától a tv2 napi szappanoperájában , a Jóban  rosszbanban látható dr. Kálem József szerepében.TOVÁBBI SZEREPEK:

Jóban rosszban (2010 - )..................Dr. Kálem József

100 Feet (2008)................................járőr
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 25
Heti: 125
Havi: 168
Össz.: 277 136

Látogatottság növelés
Oldal: Kembe Sorel Arthur - Dr. Kalem József
Jóban-Rosszban - © 2008 - 2021 - jobanesrosszban.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »